Hal
Az IGAZI Talking Fish
Irj nekem
Angolnyelvû oldalaim
View in EnglishAngol nyelv tanulás a Weben. Hasznos linkek.Star Trek. A legjobb sci-fi tévé sorozat.Zeneoldal. Bob Marley. Peter Tosh.Magyarország. Az ország külföldi nézõpontjából, angolul.Tanítványaim hibai. Aranyköpések--bocs, de ezek viccesek!Zenebolt. Lehet vásárolni mindenféle zenét!
Én vagyok az igazi "Talking Fish", aki Budapesten él, tanít, fordít, és ír. 

Képzeljék el, hogy az ember több év után rájön, hogy mi a tökéletes jelképe - nálam a beszélõ hal - és aztán felfedezi, hogy ezt a nevet már használja valaki az Interneten. Úgy érzem, mintha ellopták volna a nevemet. Vajon, ki lehet a hasonmásom? 

Remélem hogy ez az oldal hasznos lesz valakinek.

Magyarnyelvû oldalaim
KönyvemKönyvem a sikeres szóbeli vizsgázáshoz
OrszágházAz ország külföldiek nézõpontjából

____________________________________________________________________________________________

john barefield

Írd alá a vendégkönyvemet!Vedégkönyv a GuestWorld-tölOlvasd el a vendegkönyvemet!
_____________________________

Nézd meg az országot külföldi nézőpontjától , olvass a "Star Trek" című tévé filmsorozatról, nézd meg képeket a "Star Trek: Voyager"-ról és képeket, terveket Enterprise C űrhajóról, olvasgass reggae zenész Bob Marley-ról és Peter Tosh-ról, nézd meg képeiket és vásárold meg az albumaikat! Menj vásárolni a "Ultra Music Empire" nevű elektronikus zeneboltban albumaikért és hasonló cikkekért! Olvasd el angol tanítványok aranyköpéseit, hogy ne kerülj hasonlóan röhejes helyzet(ek)be! Nézd meg az angol nyelvviszgáról szóló könyvem borítólapját, és olvass a tartalmáról! Ez a lap angol verzióban is olasható.

_____________________________


Ön a -ik látogató